hej

hfghfghhg

Skriver inte så här långt i onödan!

Jaha här sitter jag gör lite plugg. Inte så där skit kul så man får så ont i magen och får skratt tårar. Nej inte alls, mer som att skita ut en sten hård skit knöp, så det svider i hela fisringen. Så jävla roligt är det. Och nu när jag sitter här hos mitt hjärta flyger tankarna iväg några år tillbaka, det var väl förra sommarn jag åkte moppe? Eller nej förresten, det var i SJUAN?! Vart tog dom åren vägen då, vad gjorde jag som var så jävla roligt, eftersom jag sitter och flinar som en kåt-finnig-illaluktande, P13 som nyss tagit på ett par bröst, när jag tänker tillbaka på högstadietiden? Ja jag gjorde nog förbannat mycket skoj, är en ren tur att jag alltid varit taj på fräscha mobiler så man haft något fräsch kamera.

Vilket fall som helst så sitter jag här nu, 18 år, med körkort, pojkvän och snart pensionär. Alltså när jag var 14,15 kändes det som evigheter till man fick körkort. Och så PANG CHONG,
2/2-2009 kl 16.15
"-Jaa Nichole hur tycker du att det där gick då?
- hmmm, ööh, eehm, j-j-j-j-ag glömmde ju blinka vid motorvägen EN gååång,
- tycker du jag skulle vara taskig om jag underkände dig för att du glömde blinka 1 gång
?
-heiheheheehee, öööh jaa j-j-j-jag var  ju liiite nervööös och sÅÅ, så man kan ju glömma blinka 1 gång, f-f-f-faktiskt, aaalla gör slarvissar ib-b-b-land.
Han stärcker handen emot mig, jag darrar, kan det vara sant?
-BLEV JAG GODKÄND?!?!?!?!?!?!?!
-Ja, grattis Nichole"
Helt otroligt, det var en skönt feeling.

Appropå mobil, till att börja med så är jag klumpig. Alltså jag menar väldigt klumpig. Jag skulle kunna köra in i ett träd när bilen står still, jag lyckas med det mesta. Iallafall så var jag på min praktik plats som jag varit på nu 3dagar i evckan sen september, det har också gått jävligt fort. Vi är vid hos en och håller på med ett badrum, jag ska hämta vatten i sjön för inge vatten var inkoplat i huset, för jag ska tvätta ur en spackel hink,  jag har en grå munktröja, i fickan ligger min mobil som jag ägt i ca 2 månader, ur min ficka trillar mobilen. Ungefär 10min senare upptäcker jag till min förfäran att något saknas, jag känner igenom hela mig, vart fan är mobilen? Jag går mot sjön, MEN se där där ligger den, under vattnet och gupar mot stenarna. Bra gjort Nichole, bra gjort. MEN, till min stora förvåning så började den funka efter några
timmar, dock så läser den inte av SIMkortet, HA-HA, sim. Fick till det igen. Aja den läser inte av kortet, och för er som inte vet så behövs ett sådant för att kunna ringa, sms, mms, mm. Blir inlämning.

HEJDÅ!


det är en pizza

garagegaragegarage

Känns som man inte gör annat än hänger i det där garaget, folkrace bilen går fint nu iallafall, blev fina fisken med nya stift. Tur att jag har min baby.
Och nu kom äntligen dvdn på plats i min bil, kanske inte smartaste av mig att stoppa in en sån när jag annars har fullt upp att kolla på allt annat utom vägen, men det är väl smällar man får ta. HA-HA, där fick jag allt till det.
Nej nu ska jag ta och duscha muttan.
Hejdå


fnizZZzzZZzz

booring

soo sitter hos min bäbis nu, har precis gjort klar samhällsuppgiften. Helgen är över och den var nice, garaget i fredags satt och chillade med fridalytter i lördags, dumpade henne vid bussen sen streetrace i torsåker.
Tack och hej.

modevisningen

Några pic från modevisningen, jag trotsade mina egna lagar och gick i bikini in för 200-300  pers, faktiskt jävligt stolt över mig själv.

Jag och Sannut.


Magdalena

Cecilia

Några simpla frågor om sex, tacksam för svar.

Så det var ett tag sen jag skrev något vettigt här, men nu blev jag så irreterad när jag låg och chillade fraför tvn sappade runt och fatsnade för tyra banks show. Det var säkert någon mer än jag som kikade på det idag och såg vad de pratade om och kanske förstår att jag blir halvt irreterad.

Vilket fall så pratade hon om tjejer som blev mamma tidigt, hade sex tidigt, köns sjukdomar osv. Tyra är lite halvt slut, till att börja med så sitter hon i princip och trycker ner ena tjejen som blivit mamma tidigt, sedan höll halva publiken att ramla av stolen när en tjej hade haft sex med 9 st och var 17 år. Hon blev av med oskulden när hon var 13. 9st på 4ra år? Inte mycket enligt mig, och jag vet väldigt många som blev av med oskulden vid 13, 14 år? Är det en tidig ålder? 
Jag kan berätta att jag har haft sex med 5st, ångrar inga. Men många av mina vänner, ringer dagen efter och ångrar sig som fan. Så jävla full kan man väl inte bli att den fulaste killen/tjejen på festen blev snygg? Fine visst något snyggare kanske, men inte så hunkig så man ligger med han/henne.

Så frågan är;
Vad är mycket när det gäller sex partners?
Finns det ens mycket och lite?
Hur gamla var ni när ni blev av med oskulden?
Könssjukdomar, känner ni många som har/haft?

Vore nice om de som läser svarar på någon av frågorna, anonymt går fint de.

Nä fuck for fun, BYE!

RSS 2.0