´


rajraj

Maskerad partaj i jäääärbo ikväll. Ska blir nice hoppas jag, Therese jag & Anni kommer lätt bli snyggast. Ska ner på stan och inhandla det sista strax.
HEJDÅ!


i remember everything...

Sitter hos Anni och gör absolut ingenting. Ska ner på stan  snart och möta therese, shoppa lite grejer till Maskeraden som pernilla och c:o ska ha, kommer nog bli röj. Blir det inte det får jag fixa det. Sen kommer fridalytter, har inte umgåts med henne på ett bra tag, så det ska på ruvligt.

None
Tror jag knäppte kortet i lofsdalen i vintras, grymt taggad till vintern nu. Får se om man hänger på Marcus och hans family igen, var riktigt mysigt där uppe:)

Hey baberiba

Ja vad håller jag med på, jag kanse röstar på det elektriska banan bandet eller hur?


grrr

Den ska sitta på mig och under mig min söta rosa älskling.. Ni som är ovetande om vad den söta rosa grejen är. Min bräda

http://www.junkyard.se/mega/product.aspx?pid=39276&g=a&m=b&lbid=138&lcid=12|251

 

 


frågan är

Hur kan man vara beroende av någon som man hatar fast ändå älskar?

Den var rikigt klurig.


det är fredag

I party like a rockstar!
I-I shake Buildings! In the club with Tommy Lee and Paris Hilton!
Off one track! I can make millions!
Join the club with my Boy Pharrell!
We makin' billions!
Party like a rockstar!

Härlig vecka i skolan.

Program vecka, grymt skönt. Vi har typ, lagatmat, gått promenader, imorn ska vi gå upp för kungsberg. Det var vi som var byggprogramet? Aja varit skönt iallefall, soft med höstlov nu.

Mitt, Andreas och Kims kök.


mmm

Åh, lyckligaste studen i mitt liv. Millencolin på P&L 2008

Ja om man bortser från allt annat äckel som hände under festivalen...........


en tanke..

Vad tar mitt liv vägen? Dagarna går i hur fort som helst, och det känns som inget bli gjort. Jaja har iallafall något roligt att se fram emot, min 18 års dag, då kanske det blir andra bullar, när man kan hänga på resten av alla som är 18 ut, men dom har väl tröttnat när jag precis börjat tagga. Livet är en fest.. Eller? Ser fram emot körkort också. Det blir grejer.
hejmäer


helg

Helgen bjöd på mycket smått och gott, partaj iallefall. Nizee
Tänkte lägga upp lite bilder, men min mobil göra inte som jag säger.´
hejdå, nu ska jag kolla klart på lätt bästa filmen. Mina jag och irene


Godkväll,

Hajhaj, sitter och väntar på Marcus hemma i jäärbo nu, vet inte riktigt hur jag ska fördriva min dyrbara tid. Kanske ta en jogging runda, eller en film. nej jag ska längta till imorgon så jag kan få handla lite jacka och skor, var iväg med min päppz här i veckan så nu väntar jag på att få spendera mammas pengar. haha;)  Ska klippa mig på fredag btw, vet inte hur jag ska göra, sugen på lugg. MEEEN har ju knappt nå längd på håret så det kommer se mowngo ut förmodligen. Ja någon som har tips på snygga och varma vinter skor.


vad säger man?

Satt och läste gefledagblad på bussen idag. Läste om Brynäas 2-0 vinst mot LHC, jävligt skönt. Fick jävligt fin kritik brynäs också, skönt det med. Stod även om det bortdömnda målet  för linköping, jag har sett bilderna men har ingen komentar. Ser inte själv riktigt om pucken är över eller inte. Nu till det som gör mig lite halvt irreterad, att när jag sitter i lugn och ro på skit huset och ska läsa sporten från Aftonbladet och kolla om de skrivit något bra om brynäs därmed, så blir jag mäktigt besviken. Det ända dom har lagt ner på 2 sidor är hur vida domran agerat när han dömde bort målet. Stod knappt ett skit om själva mathen hur bra brynäas/linkiöping spelat, vad dom kunde förbättrat, vad som gjorde att brynäas vann, varför LHC förlorade osv. nejnej, då ska stockholms jävlarna bara skriva ner om det bortdömda målet. MEN HALLÅ MATCHEN I SIG DÅ?! Blev det helt bort gl(D)ömd? Bara fokusera på de större klubbarna som tillhör större städer. Hade brynäs vunne SM guld, hade aftonbladet förmodligen haft 4ra sidor om djurgården som förlorade semin. Skulle inte förvåna mig. ne fyfan för aftonbladet!


drivinglicens

Grattis Emma, äntligen har du ditt körkort :D


RSS 2.0