lite glest

Ska se träffa en gamal vän ikväll, bellson. Häh, länge sen man såg någonting av henne. Men det ska väl bli fränt att hänga i storvik ikväll. En annan kul grej, vi fick skolkatalogen igår. Hm en rikitg lite skojare den där sandra nyman är, dra åt görs hon skickat in en sån där söt bild när man är spik nykter och är på festival, har hela huvudet fullt med toilett paper, och sexiga party brillor. GRRRRRR.
Anyway, det var ganska roligt ändå.image28
Im on my way baby.


fredag

Sitter i den underbara skolan, har svenska såå mysigt. GustaF och Linus sitter brevid och kollar på nå sjuka filmer. Ikväll blir dte iallafall rajraj. Ska spela lusse bandy, och nu har våran 2 coacher ordnat lagfest, hah nice.
Malin och Emma är föresten coachisar. Vi blir dream team helt klart, när vi har dom som coach. Oh my lord.
Tänkte ta en tur till the big city idag och kika om det finns någonting som kan falla mig i baken.


another day.

Sitter inne på bessemer och väntar på Marcus, vi ska hem och mysa jätte länge har jag bestämt. Och det ska vara mysigt.
Har suttit och väntat på någon snubbe som ska snacka hälsa och kost med våran klass, men självklart glömde han det. Jag tror han inte tycker om byggare. Jävla bandy spelare.
Fegis.
Hm ja träning igår det var rikigt roligt. Fast Maddelene såg ganska sur ut, så då vart det lite midre kul när inte hon var med, bara satt på läktaren och hängde.

helg.

Snart helg again. Soft dagarna går så fort så man blir  mörk rädd. Snart studet, jobb, hus, pensionär och död. Hm måste försöka stoppa tiden. Kanske njuta mer av livet och inte störa mig på allt. Kanske en nice början.
Veckan var soft i skolan iallfall. Snickra häst hopp åt Högbo ridklubb. Skulle vara massa spel kort 4 tal i ess.
skit fult. Tönigt.
Imorgon bli det av att festa som det lät på Marcus. Och söndag match.


image27

dör

Snart tar jag mitt eget liv, så jag kan få komma till snowboard himlen. Och jag ska vara kingen där uppe. Jag ska vara den nye Shaun White där uppe. Fast utan snopp, och med ljust hår inte orange.


image26
Förra "vintern" jag och en männsika på väg till berget.

RSS 2.0