En liten fundering kring våra älskade bröst

r hemma nu och lyssnar på Radion bakom mig, det är någon tråkig dala tant som pratar om överflödigt fett, hon sa: Tänk vad finurligt det skulle vara om man kunde flyttta lite fett från något ställe där man har för "mycket"  till brösten? För visst har väl dom flesta tjejer med lite mindre bröst tänkt " tääänk om mina tuttar kunde vara iallafall en storlek större" och jag erkänner jag tänker det dagligen, dom där jävla skinflärparna syns ju knappt. Men när jag tänker efter, vem ska man ha större bröst för? Dom flesta av mina killkompisar som jag har pratat med dom bryr sig inte vilken size det är, okej nu ska jag inte blunda och tro att alla killar vill ha tjejer med minisar, för visst finns det absolut dom som vill ha bigboobies girls. Men om jag ska vara ärlig så bryr sig nog ingen speciellt mycket.
Och som min käre vän Shervin sa en dag när vi fika, när jag satt och klagade på min lilla lilla B kupa som nästan är för stor (så nu vet ni det också) hon sa det att jag skulle inte passa i större bröst till min kropp. Visst tänkte jag, men nu när jag tänker efter, jag tror inte jag skulle göra det. Skulle se ut som någon som vunne bigbrother, blond smal jätte tuttar, fyfan vad fult. Så varför inte framhäva det man tycker om med sin kropp istället för att gömma hela kroppen. För det finns alltid någonting som man tycker om med sin kropp, det lovar jag. Så från och med nu ska jag försöka att inte bry mig så mycket om mina minisar.
Tack och hej nu ska jag skruva på bilen!


gym

Idag när jag kom hem från skolan ringde allan ballan och frågade om jag skulle med han och Robin ner på gymmet, javisst tänkte jag. För idag börjar min biffkariär, måste ju göra nånting nu när jag lagt innebandyn på hyllan för ett tag. Jag ska bli storbiff en dag, det är ett löfte.

hejsvejs nu ska jag käka mycket mat! Och bli feettttt


Sweet dreams

Igår var en trevlig kväll, satt hos Mathilda och förfesta med lite  tjejer, sen drog vi till Jocke. Var väl helt okej där, förutom att Marcus skulle dryga ner sig. Efter NS gick jag ner mot stan och träffade lite människor. Sen bar det av mot Åshammar, mys mys. 
Ikväll hänger jag nog på Emelie till kungsfors skulle jag tro, får se om jag pallar. Annars vette tusan vad jag hittar på.


living the dream

Igår var man kung på Gokarten, fick 4de bästa tiden i klassen. Men gick däremot inte så bra i Finalen,  låg 2a fick storsladd och slutade 5a av 9. Slog iallafall mitt person bästa, haha. Jag och Emma hade sån jävla otur att dom hade sista dagen i fredags på 20 bästa damer i Rörberg, och vi hade placerat oss där och fått kört tävling på Söndag, men vi var självklart där försent. Men vi vet i hjärtat att vi skulle kunnat vart med, haha.
Idag blir det rajraj, ska hem till Mathilda och förfesta lite, sen vette tusan vart man tar vägen efter det.

Ett fikon.

hm, vet inte rikgit vem som kör.


OS i Peking| 100m - 9.69. - 200m - 19.30.

Satt nyss och kollade på  finalen på 200m Herrar,
Usain Bolt finns det nå mera att säga? Vilken Jamaican 2 världsrekord på 4ra dagar, herre gud.
Nu ska jag sörja sveriges "framgångar" i peking, värsta vi varit med om. fyfan

utklassning?
svaret är ja.Kan även tala om att första skoldagen var soft som fan, satt och lyssnade på janne när han pratde ihjäl oss, men fick vi suta till slut. Tog sedan en fika med Shervin efter skolan.
Ska åka gokart imorong med klassen, åååh va kuligt. Love it!
Såg öven till det lilla äcklet, blä!
Ikväll blir det filmmys hoppas jag på, var väl ganska mys igår med tyyycker jag ;)

det är jag som är folkrace förarn.

Helgen har jag tillbringat i min älskling. Det gick väl sådär på festivalen i årsunda, vart på körd i 2 av heaten så jag snurrade runt och hamnade sist, slutade 3a 2ggr, 5a 1 gång och Sist. Får väl vara nöjd för att vara första tävlingen, tyckte mamma och pappa iallafall. Men det tycker inte jag. Lär gasa mer. Det är iallefall det roligaste jag gjort i hela mitt liv, skiter i om det är tattigt, det är så jävla KUL!!
Här är en fin bild från depån, söndagen, fixar och trixar innan första heatet.

(pappa min bäbis och jag)


what a feeling

Holy makaroni, Heliga makaron.
Jag är lyckligast i världen!!!!
Far åt helvete alla bittra människor, här är jag. Och jag ska skina upp hela jorden!
Jag är så jävla bäst,


blod, svett och tårar.

Fyfan, vädret ute får inte precis en att dra på mungiporna. Blir tokig samma visa varenda år, kasst väder på sommarlovet, kanon när man börjar skolan. YES! fuck. Jaja, får försöka se något poitivt i det där vädret, hm låt mig tänka lite.. Ne det finns INGET positivt med regn. Bara kladdigt, eller jo möjligtvis om man skulle ligga inne och glo på film med någon mysig kille, men har man någon sån då? nix, och bra är väl det föressten, då har jag bara mig själv och tänka på. Förstår mig iallafall inte på mig det andra könet, i en veckas tid har min hjärna gått på jävligt höga varv, lätt varvstopp. Men har jag kommit fram till något bra och betydelsefullt som jag kommer ha användning för senare i mitt låånga liv? Ne inte ett skit.
Hatar att jag ska tänka så förbannat mycket. Men jag får jävligt bra idér, ibland..
Denna vecka med 3 väl valda ord: överraskelse, besvikelse och skuldkänslor.

Hittade gammla bilder idag, det var tider. Best days of my life.
Sweet, det där var fina tider det.. 2006

+ - 0

Nu är jag hemma från rättvik, var ganska nice där. Förutom att man höll på att bränna ner campingen med ett sprit kök, att bell hatar mig och att Flodda låste in bil nycklarna i swantes bil, där alla mina prylar låg ink alkoholen. Men det löste sig till slut (med keysen). Såg en hel del fina bilar också. Synd att väder gudarna inte var på våran sida.

Jag har iallafall fått min största fetaste värstaste önskning uppfylld, den slog in på lördag natt när jag kom hem till Michelle. hihi. Men det var en hemlig önskning som några få personer vet/visste om. Just nu kämpar jag för fulla muggar att få lite mer av den önskningen, men det värkar inte bli nå mer av det. Vilket är JÄVLIGT synd.
Jag lovar att tala om, om det blir nå mer av önskningen. Wish me luck.


RSS 2.0