Ohja

Uppskriving och uppkörning bokat.
Nu kryyyyper jag ur skinet, kan inte vänta längre!!

En lite historia om min insident vid trafiklyserna brevid polisen.

Godkväll, Hade körlektion igår förmiddag, gick bra tränade start i backe osv. Gjorde en liiiten tabbe,  jag ser polisen och  blir nojig självklart, förstår inte varför. Vilket som, de åker en bra bit framför mig och till slut står den i filen brevid den jag ska ställa mig i,  så släpper jag gasen i gooood tid, jag trodde det var rött men det var grönt så körskole läraren säger till mig att gasa och jag trampar plattan i botten, nej men jag gasar på, men innan jag hinner komma fram så blir det rött och jag märker inte det. Jag lyckas göra det sista man gör när man kör bil, köra mot rött. När en polisbil är brevid mig och jag paserar den med ett fint leende på läpparna har tankarna på annat,  Yes, men de följde inte efter pga av att det var en körskole bil, hade jag kört privat, hade  det varit böter på 3000kr, Grattis Nichole! Jag blir väldigt förvånade att det hände just mig, för jag råkar aldrig ut för sånna situationer annars? jo.


prov

l

Skåne

Packar en massa nu, ska ner till skåne på dop. Min kusin ska döpas, så jag  blir där hela helgen, fast jag morfar och hans brud birgitta ska bo på hotell i Jönköping så vi får åka mellan löberöd och Jönköping, men det spelar ingen roll för mig igentligen, skönt att få ett eget rum och pyssla om sig själv. Satt mamma och resten av familjen kan ligga där i deras hus dom hyrt. höhö;) Kan jag ligga på mitt rum och chilla, gå ner på lite spa kanske? Shoppa på a6 med birgitta. BLir kanon det här, jag är expert på att packa tykcer jag, not. Jag kommer att sova borta två dagar, imorgon och möjligtvis ikväll kan man göra något klädbyte, men jag har med mig kläder för 1 vecka ungefär.


massa onödigt, det räcker väl med 1 par jeans, 1 par strumpbyxor, och någonting man kan använda till det. Nä jag ska ta med mig3 dubbelt av allt. Lika bra iofs.


skit lördag

Idag är det en sådan dag man vill gräva sig en fet grop, ta med en kudde och gräva ner sig och aldrig komma upp. Fast en sak gjorde mig glad, var in på fcn, hade fått resultatet på svenska provet, MVG! Det var great.


HOT stufs

Okej, kollade nyss på roomservice. Har alltid tyckt men måste berätta för hela världen. Börje Salming är den sexigaste genom tiderna. En dröm man, kung på hockey, begränsat med pengar, äckligt sexig och han verkar så wonderful. Hade han vart 30 år yngre,  då hade inte Carina Berg fått sove i hans hem i Kiruna. 

Ehm hej sexy?!


chaise

Okej, jag tänkte att det skulle vara hemligt när jag skulle ta körkort, men jag kan väl säga att jag har iallafall börjat på körskola nu, första körningen idag. Shit är hur mycket som helst man ska tänka på, och jag som inte lyssnar på saker som inte är skit intresanta när jag kör, stänger av öronen. Fast hon säger väl jävligt viktiga saker, men det går in och ut på en gång, men själv körningen gick väl OK, men jag kopplar tydligen för mycket. Är väl van vid folkrace haha. Aja väntar på makkan boy nu, så han ska väl komma så småning om, blir movie och chips. Skönt slapp.

 


tid..

Visste jag att det skulle vara så här svårt att glömma någon skulle jag aldrig blivit kär..

rajraj

UPDATE. 23 Januari, planera ingenting då, 18 års fest. Alla är välkomna.
Skickar ut inbjudningar om drygt 1 månad.

Gratis Nichole Björnmyr 18 år?!?!

Blir helt galen på att jag faktiskt fyller 18 om får se nu, TVÅ MÅNADER?! Det har alltid varit en dröm som alltid varit 4,5 år framför en. Körkort, hallå jag i en bil, utan mamma/pappa/micke på passagerar sidan, utan någon polare. Helt omöjligt att tänka mig, jag kanske borde mogna på mig lite, och sluta tro att skolan och öl är det ända viktiga. Kanske ska inse att bilen kommer bli den tredje viktiga saken i mitt liv. ne men jag blir snart vuxen, ska börja tänka på jobb, familj, pension sparande, handla mat, göra mat? Helt omöjligt. Kanske ska ansöka om att bli omyndig?  


Ps inom kort kommer det komma inbjudningskort på 18 års fest i järbo, och jag skickar till dom som jag bara är lite halv bekant med också, så bli inte förvånad. Det ska bli röj !!

Godmorgon

Sitter hemma nu och väntar på Peter-Pan, ska iväg på praktik, var helt okej igår på praktiken satt sjösten och fogade en stor källare som skulle bli realax. Har fått en fet skit  vattenblåsa i handen för jag nötte så inihelvete med den där svampen som man torkar bort allt fog så kaklet blir rent och fint.

Ne snart kommer nog han så jag lär dra, pusshej!

None
´Great


whywhywhy?

Varför kan jag inte släppa allt skit som hänt och leva för nuet? Som jag gjorde för 2 år sedan ungefär, jag var riktigt lycklig då, allt var så perfekt. Nästan Fattar inte hur kan en människa göra en så arg och ledsen, hur kan jag älska denna samtidigt? Jag förstår inte det, alla känslor blandas upp och blir en enda röra i mig. Det slutar med att jag får raseri utbrott. Vet inte vad jag ska göra av alla känslor heller, tänk om man bara kunde plocka ur dom i kroppen och lägga i en burk. Ta ur alla dålig känslor. Hade vart underbart. Den absolut värdelösaste månaderna i mitt liv lär varit slutet på Juni och nästan hela Juli. Vill inte ens tänka tillbaka på allt som hände då.

Love it

See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side
I wait for you

Sleight of hand and twist of fate
On a bed of nails she makes me wait and I wait without you

With or without you
With or without you

Through the storm we reach the shore
You give it all but I want more and I'm waiting for you

With or without you
With or without you
Ah ha
I can't live with or without you

And you give yourself away
And you give yourself away
And you give
And you give
And you give yourself away

My hands are tied
My body bruised
She's got me with nothing to win and nothing left to lose

And you give yourself away
And you give yourself away
And you give
And you give
And you give yourself away

With or without you
With or without you
Oh
I can't live with or without you

Oh..

With or without you
With or without you
Oh
I can't live with or without you
With or without you
Oh..


Underbar text, bortset ifrån "shes", "hes" där istället.
U2- With or without you


Senil

Glömde berätta något roligt jag tänker göra för att överraska min pappa, han är i england och jobbar och har aldrig tid att göra någonting åt huset han och jag lever i, därför tänker jag börjar med mitt rum som stått helt tomt i ungefär ett halv år tillbaka. Jag bor ju hos mamma så jag lider inte så mycket av det, men det ser inte trevligt ut när man väl sover där, ser ut som en jävla knarkarkvart mitt rum. Jag överdriver inte heller, finns säkert något gamlat blogg inlägg som jag slipar vägarna på men längre än så blev det inte. Så idag ska jag handla tapet klister & kika om det finns nå snygga klick golv, lär fråga mamma om hon kan lägga ut  pengar till pappsen kommer hem. För det var ungefär 15år sen dom flyttade ifrån varandra, så jag har dubbelt upp av allting. Ja förutom syskon, för sånna har jag inga alls från pappa, vilket är skönt. Gues why, hihihi. Fast jag har 3 st sötisar på mammas sida.
Nej nu ska jag göra mig  i ording, tack och hej!

MEN!

Var seg som en seggubbe i morse, och ville inte kliva upp i sängen och ta tjugo över 8 bussen, så jag somnnade om 5 min. Innan mamma kommer ner och frågar när jag börjar. Jag säger 10. Det var JÄVLIGT dumt, för jag när jag väl går halv 9 då står Mamma påklädd i halen och ska till sjukhuset för hon har blivit sjuk och är hemma från jobbet. Hade jag vetat det så hade jag klivit upp när mamma kom ner på mitt rum, och slipt åkt den där jävla bussen!!!!!
Hoppas inte mamma läser det här, haha. Prov har jag också, eller 2st. Ett bokprov, ett samhällskunskaps prov, men jag mitt feta klant arsel glömmer papperna om ALLT till samhällskunskapsprovet i skolan, och det var den sista dagen i skolan innan, Höstlovet. Så jävla glad, så jag får helt enkelt göra det någon annan gång, när jag har papperna. Ett stort Gratis till mig för ja är så lazy! Börjar komma i klass med Cilitbangs pappa, Lazy-boy.

GLÖMDE!

Har helt glömmt bort att berätta hur lycklig jag är. SNÖN ÄR HÄR!!!!
Gick och flina hela min promenad, älskar snö.

Underbar

Har helt glömt bort denna låt, helt wonderful!

White Lion - When The Children Cry

Maskerad Jäääärbo


 

RSS 2.0