friluftsdag

ja idag hade vi frilufts dag, var jätte mysigt. Tre saker vi skulle göra, knäppa kort, fiska och göra kolbullar. Kolbullarna kan man väl äta om man håller på att bli fattig, men annars gick de väl att äta. Fick låna en system kamera av idrotta läraren jätte fina bilder vart det. Här kommer lite bilder från min kamera;p image19En söt svamp.

image20
Johannes och andreas, jag var papparazi.image21
Johanna steker kolbullar.

image22
Maddelené, vandrar i skogen.

image23
Johannes macka, som var grillad, gudtafo i bakrunden.

hockey,

Efter skolan ska jag åka till mammasen på hennes jobb,  sedan ska vi shoppa lite:) En jacka och en skit sweet senpas gul klänning. Mamma vart väldigt lycklig när hon fick veta att det fanns på h&m, höhö. Men jag har nog mina bak tankar, kanske släpar in henne på någon annan affär, som inte rikigt är lika billigt som H&M tjihi.
Efter shoppingen ska vi på hockey, brynäs-linköping det blir fint de.

Kan berätta en händlese som skedde på bussen igår på väg in till gävle. Det finns en oskriven lag om att man inte fäller bak sätet om någon sitter bakom, eller den lagen finns i min värld, och BORDE finnas i andras huvuden också. Vilket som så kommer det någon jävla grabb och slänger sig ner framför mig. Okej tänker jag. Sen börjar han på att ska fälla ner sätet, men han lyckas inte för jag ligger lutad mot marcus och trycker tillbaka, så han inte kan fälla ned det, höhö. Så efter ett tag slappnar jag av efter många minuter av kämpande, och då tar grabb jäveln tillfället i akt, och trycker bak stolen med en jävla fart, så jag gjorde illa mitt stackars knä. Och då vart jag väldigt arg. Väldigt väldigt arg, skit barn!

image18 Här är lika buss, som denna insident skedde på. Jag tycker att ni ska observera mitt första inlägg, "välkommen till min nya blogg" och tänka på det varje gång jag skriver någonting som låter för seriöst. Vilket då är raka motsatsen.


skola

´mööh sitter jag här på satans måleri. Nästa vecka äntligen, räknar dagarna. Är fruktansvärt trött, vill bara hem till min varma säng och mysa med Marcus. mm längtar hem nu. Lunch om 2h "jiiipe" skulle inte vara så smarrig mat heller, surt.Här har vi min gull unge, Pauline

skrattar, syster palunie 3år


VINTER!

åååh, vad är det här. Kan man inte bara hoppa över hösten och ge oss vinter älskande människor snö, kyla och massor med backar? Satt nyss och läste det nya nr av  transition, hade glömmt att jag fått hem det, mm så mysigt det var att se massa grymt bra snowboard åkare göra feta fronsides 900 och grejer. Grrrrrrr, ge mig vinter nu. Och det är väl bara att hålla dom här jävla tummarna så dom går av och hoppas på att det blir en grym vinter med kanon mycket med snö. Finns bara ett ord; Underbart. image14

?

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
From whatever
We will still be, friends forever


datakunskap.

åååh, vad gör man? Sitter på en seg datakunskap, inte speciellt jävla roligt. Träning ikväll, blir för hoppingsvis mycket roligare. 

SItter och tänker tillbaka på sommaren nu, den var ganska mysig. Här är en bild från peace and love när vi väntar på våra vänner som tror att vi har all tid i världen att vänta på dom:pimage13 


älskling.

9 månader nu :)
image11

ny rustat

Så här ser mitt rum ut nu, ska handla massa grejer innan det är klart, soff bord, säng stomme, ramar till alla mina affischer, hyllor och mysiga ljus till sov rummet:)
image9

image10

helg.

Ja nu har det vart helg och jag fick dricka mina efterlängtade öl:)  var väldigt nice i ns träffade massa nya folk hemma hos felix och jocke. Deras söderhamn/ockelbo polare.  Lördag spenderad jag på jernvallen och slösade bort för många timmar av mitt liv på hockey, igen.. Och idag har jag haft match hemma på bessemer. 0-1, 1-1 , 2-1, 3-1, 3-2, -3-3, 3-4, 4-4, ja så sluatde den mtchen, skit kul. Nej. Tur att det avr tränings match. Just nu sitter jag och väntar på min pojkvän marcus. Så älskling nu har jag nämnt dig i bloggen. Nu blev han nog väldigt nöjd, är ett jävla tjat på honom att jag inte skriver nånting om honom.

image8
Här är jag i mina snygga målar byxor, blir äntligen av med dom näst nästa vecka, och får hoppa i bygg byxorna;D

partaj


Sitter hemma hos marcus nu väntar på mat. Vilket är en av mina stooora laster, jag tycker om mat väldigt mycket. Häh. Hm ikväll blir det att öla, det här studen har jag väntat på länge. Får se om jag går in nånting på insparken, det visar sig väl. Meeeeen några fjortis ex orkar jag inte se. Så jag får helt enkelt blunda om paket kommer.

Bilder fårn I sommras, mäster fotografen på äventyr igen..
Robert och Marcus.
image12Röbert.

Dagen.

Sitter nu i skolan och ska ha spinning snart. Ska måla klart ett golv snart. Nästa vecka byter vi ÄNTLIGEN till snickeri:D Tror det är nästa vecka? I hope so. Träning ikväll iallafall. Hm känns inte så lockande känner mig helt slut i kroppen. Vet inte varför. En kaffe kanske piggar upp mig. Nej nu ska jag åter gå till måleriet. hörs.

summer of 07

Skolavsluting, nu saknar jag min gammla klass.
Jag louise Threse och Brodinimage7
Dancing in the dark

Kom nyss hem från skolan, där har det varit lungt som vanligt. Alldeles höll jag på att bli överfallen av någon med ett baseboll trä, när jag sitter i vid datorn. Mannen som smyger sig nedför ena trappen är ungefär 1,30 lång med träet i högsta hugg.Det visar sig vara min brors kompis. Vilket värkade vara ett väldigt pinsamt läge för honom. Inte så mycket mer att skriva faktiskt, tänkte lägga ut lite rüliga bilder från i sommars iallafall.image6Här är min älskade :)

Slagsmålsklubben.

SMK
Åååh, det lär absolut inte finnas någon annan musik man blir gladare av, än SMK. Bellson och jag var väl lite halvt blyga i början och satt och tryckte på stolsraderna i början i den gamla biosalongen som nu använs som konsert ställe. Riktigt mysigt där. Café Spegeln. Men när dom körde övningsköra vart det fart i benen och vi gick sakta men säkert in i publik svärmen. Eller rättare sagt vi sprang, hoppade och dansde. Lilla löken efter det. Spelingen var slut runt h alv 10. Så vi tog bussen till någon fjortis fest i Norrsätra, Bellson fick eksem av alla 94or. haha. Idag blir det fest hemma, Mammas pojkvän, eller man kanske man ska säga fyller, 40. Grattis. Ska åka hem snart och käka lite smörgås tårta sen blir det väl raj raj senare mot kvällen. Nej nu ska nog jag klä på mig och åka iväg snart.  Nu har jag förretsen äntligen klippt mig, ganska nöjd. Vart Page. Laddar upp blider sen.

Hjälp!!

Kan någon tala om för mig VART man kan få tag på en parkas som går under knäna och är lite lite ballong formad? Någon? Jag såg en tjej för ungefär en vecka sedan och hennes vart grymt snygg, men jag fattar inte vart hon fått tag på den. HLP!


Hjärnceller

Jaha mitt liv fördriver jag i skolan, vilket jag älskar ärligt talat, schyssta lärare och underbart schema. I love bygg. Imorgon börjar så ska jag vara med grupp 1 inne på måleri, om någon vecka skiftar man. Hm ja och idag vart jag arg, väldigt arg jag och mitt feta klant hjärna fattade inte riktigt att det var intagning till innebandy gym, så vad gör man? Lämnar målvakts kläder hemma. bra nichole skit bra åh vilken apa jag är. Soo jag hoppas på att jag kan få en ny chans. Troligtvis inte, så jag får vänta tills jag börjar tvåan. dooooh. Min hjärna ofrar förmodligen hjärnceller på flit, snart dör nog jag. I hope not. Bild från peace and love, yummi. Marcus är fortfarande mitt största love, sen dregen. Möjligt att man kan fundera varför jag sitter här och skriver massa helt onitresant skit? Enkelt svar, måsta skriva av mig på något vis, och varför inte dela med sig det till alla andra? peace hej! 
image1My love,

Välkommen till min nya blogg!

Ja hej och välkomma till mig, varsegod ta för er av mitt liv. Här har vi min pojkvän. Ni kan observa om ni inte känner mig, jag är aldrig seriös. Möjligtvis någon gång ibland. Och ironi hör till min vardag. Men han är faktist min pojkvän.
image2

RSS 2.0