häng mig

Vi kom till Final och fick stryk mot falun.
Jag grinar, jag hatar fucking innebandy.
Någon måste jämnt förlora.
Det är värdelöst.
Jag hatar förövrigt att förlora..


image38 SKIT CUP!!

shopping,förtrollad och cup

Så vad har hänt i veckan? Massa shoping, mmmm.
Var även på bio med Cecilia magda och Fiffi. Förtrollad. Så bra..
Hm det har varit trevligt den här veckan.
Just nu håller vi på att spela cup i falun, går kalas bra 3 vunna 1 torsk. Tror vi redan är vidare, men en match imorgon kvar. Sedan The Big Final.. OM vi lyckas


Här är jag och frida i en provhytt, hon provar en kläning.

image37


Julafton

Jaha, det var den julen. Har nu haft 4st julaftonar på 2 dagar. Först mormor, sen pappas släkt, efter det mammas släkt och sen hos min pojkvän. Och idag ska vi till mammas man, fjolligt det lät med man, jaja han är ju hennes man. Ja vi ska iallafall till hans släkt idag.
Har känt mig ganska stressad denna jul. Skönt att den är över. Nyår nästa, sen fyller  man år i Januari. Skönt.
Nej nu ska vi nog åka.
Hej

dooooh

vad gör jag? Sitter hemma känner mig trött och sliten. Men jag blir väldigt mycket gladare när jag tänker på att det blir jullov imorogn, och det ska jag fira med att gå på fjortis disco, det är maskerad. yeeej, jag ska vara batman, superman, eller spiderman. Kanske Dart Wader.  Snart ska jag åka på träning eller om 2 ½ h, men det är snart. Vi ska julfika tror ja, eller vad vare vi skulle göra. Ja jag hoppas på fika iallafall. Imorgon ska vi fika på skolan även fira lite jul å så. Myspys. Och ska även köpa julklappar imorgon, självklart är jag ute i sista sekunden.
Ska nog gå och ta en powernap nu, hajdå


Mina två on my room, spelar. 
Min ena bror och min pojkvän. 
                                            


Var då en jävla väntan..

Sitter fortfarande hemma. Kungsberget öppnar, 18.00 vad är klockan nu? 18.30!
Typsikt Magda, Magdalena magnusson man har inte hela livet på sig med allting, du får ut mindre av livet om du kan stressa, ibland iallafall.

wwwwwwwwinter

tonight händer det. Ikväll ska jag ha fryst snor i näsborrarna, iskalla fingrar, halv blöta handskar, och bort domnade fötter. Ikväll, då ska jag till berget, mmmm ska mysa med snön hela kvällen. Och min älskade snowboard ska få sova med mig ikväll (om det har funkat bra under kvällen vill säga..)
Väntar in magda och sanna för tillfället ska dra på mig ett underställ strax. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


Wish me luck.


Bygg vs Estet = salsa ?

Jag hatar att dansa, det är det värsta som kan hända under ett läs år, att dansa på idrotten.
Men idag hade vi dans, med estetare. Bygg vs Estet. Hm det är någonting som inte stämmer..
Vilket som så skulle vi dansa salsa, och jag hoppade och bad att jag skulle få dans med Kim, men icke. Första dansen ja sen skulle man byta partner. Ja ja tänkte jag och dansar på växlar partner. Sen skulle salsa instuktören välja ut 3st finalister, gues what? Jag kom till final, väldigt överaskande. Och tro på fan att jag och min dans kavaljer från estet vinner skiten. Dra åt görs. Måste faktiskt ge mig en klapp på axeln.

Stor dag för mig känner mig stolt som en tupp just nu, kanske lägger sig mot kvällen när tar de chill ikväll, match imorgon mot ggik, hoppas på vinst kanske vi tar ledningen i serien, ligger 2a nu, över oss strömsbro. Helt otroligt.

image33
Jag och estetaren... not

RSS 2.0