SÅ JÄVLA SKÖNT

Äckligt glad, halva kvar.

6-1

Såja, Vm guld!!


bilder, nicholes 2 första krog besök som 18


holy jesus

onsdagen var ju jävligt rolig, drack massa skit på steeltown, gick till kharma och spydde ur mig all smörgåstårta sen ramla hela vägen till klangberget, sedan säng. Bilder kommer snart.

Ikväll blir det KANSKE lokal fest, alla som är sugen på partaj får komma
ring så ni vet vars vi är 070 671 08 24

NICHOLE 18ÅR

HEJ, grattis till mig 18 år.
Nu ska jag upp och för partaja lite emd mina brudar, sedan utgång.
HEJDÅ!

jahapp

Sitter hemma, chillar. Var och hämtade mitt pass idag med pappa, efter det svängade vi in i valbo och handlade lite kläder jag kunde ha på mig imorn. Lackleggnings, en svart ormlack väska, halsband, och en vit stickad tröja med blå ränder, ska inte har den imorgon men den var så mysig så vela ha den med. Blir nog väldigt svart imorgon, men det är ju glänsigt svart. Så det blir nog nice. Är jävligt taggad, blir nog trevligt iallafall. Nu ska jag försöka sova kanske.
hej

1dag

halloj, sitter hemma hos päppz nu och tycker synd om mig själv för att jag är sjuk, vilket är helt värdelöst. Känner mig bättre nu, tänkte gå upp och tapetsera klart mitt rum, om min kropp vill orka det. Blir praktik imorgon iallefall för dom som bryr sig. Men vänta nu det händer någonting mer imorgon, kan inte riktigt komma på vad det är... Nä det står helt still just nu. Vad tusan var det, hmmmmm................. JO nu vet jag, jag fyller 18, oj höll nästan på att glömma det. Så då blir det utgång med brudarna, lär känna mig jävligt fräsch på praktiken på torsdag. Men man lär ta dagen som den kommer. Blir massa smörgåstårta med släkten, sen ska jag vara dyng som en full skål.
hejmäer. Jimmy neutron nu.


men lätt

http://www.putteiparken.se/artists.aspx

OHJA!
millencolin

chill helg

Så jävla skönt, drack inte en droppe på hela helgen. Och har haft det roligt ändå, tänka sig. Fredagen chillde jag med Anni, cilla och Shervin kollade på movie och käkade chirre och dirre. Lördagen kunsgberg med madde, senare disco bowlade vi och spelade biljard, det var nice. Förstår om Cilla och Shervin blev sur när jag och Madde var så kung.  Och idag vaknade jag upp och min förkylning som legat och grott inom mig har bryte ut. Skönt ändå, hatar att känna av att man ska bli sjuk, men det bryter aldrig ut. Men nu kom det iallefall. Bara jag blir frisk tills Onsdag, då smäller det. Nichole 18år, tjohoo. tagga körkort.


wasa

Cillitbang och shervin på böwling

haha.

Sopcilla,


Just chillis

HEJ ALLA!!!!
Körde halkbana idag, skit roligt. Åkte runt och sladda, kanon kul. Hade sån tur att jag kom i samma bil som Mathias som man känner igen någorlunda så vi hade bra roligt i bilen. Åkte till Shervin sen och käkade Donken, nice. Stack hem till järbot och nu sitter jag här skit nödig som fan, trött och taggar körkort. Så jag börjar med att skita HEJDÅÅ!


NU!

okej nu ska jag sovamadd and I, i våra sexiga jackor.

hemskt mycket godnatt

Sutte och kika på guldbagge galan, jävligt trött nu.
Tagga säng
godnatt!

hemskt mycket hej

Sitter hemma och chillar nu, så jävla skönt. Grymt länge sen jag satt hemma och bara tog det lungt. Tvingar mig att vara vaken, trött så inihelvete, Oskar sov hos mig inatt så då blir det inte så mycket sova, nej menar inte att vi hade passionerat sex hela natten, utan att jag ligger och pratar så mycket. Så folk som sover med mig, får helt enkelt inte sova så mycket. Och vad händer imorgon, halkbana. Ska nog bli nice, åka runt och sladda är ju alltid kul, haha.
Nej nu blir det chilla fett på soffan.


Stina 18, vårat värsting lag vinner och vi får uppträda Spice girls. Funny.

körkortkörkortkörkortkörkortkörkortkörkort

Sutte på den där körskolan från klockan halv 8 i morse fram tills kl 17.30 när de stänger. Undantag för lite donken lunch med Anni. Nu är det stor hets, inte långt kvar till uppkörning nu. Endast 2 weeks till jag fyller 18, det är skönt. Bellzone fyller 18 imorgon, så hon och änni ska ut. Kul för dom, skit kul.. Aja gick hem till Shervin efter körkskolan, käkade tacos med hon, Madde och Linnea, det var nice. Imorgon hoppas jag på att få träffa Orre. Nu ska jag plugga lite tack och hej.


lycklig.

Har inte vart så mycket uppdate för mig på sista tiden, men jag kan sammanfatta mitt lov ganska snabbt, sprit, shopping och Oskar. Typ det har jag hållt på med. Har varit i Furuvik hela helgen, så nu sitter jag hemma i Järbo, och ska plugga som häst till körkortet, INTE långt kvar nu till uppskrvning och körning. Inte alls långt, stressad som fan. Aja nu ska jag städa lite till  att börja med. HEJS!

!
Nyår, at my place.
jäääärbo

RSS 2.0