soft


Jäklarns vilken sköning låt/movie.

helg helg

Fredagen var nice som fan, tänkte chilla med då ringde Linus och fråga om vi skulle komma på party i Valbo, var riktigt roligt där. Lördagen var inte så jävla kul, jag söp mig medvetslös hos Anni, de fick helt enkelt inte liv i mig, helt svart från kl 01.50, har kollat mina samtals lister och utgått därifrån vad jag kommer ihåg.  De hade slitit,ryckt och skrikit på mig. Men där låg jag och "chillade" nä fyfan det var vidrigt.


Hos Anni. (torsdagen)

Madde, cilla & anni (torsdagen)

Mathilda och jag, (torsdag)

Madde & jag, fredagen

cilla, haha. Fredag

Jag & madde i bilen till valbo

partaj

Nån, oskar och madde

folk.

Sen dog kameran.


God Jul

Sitter hos Marcus nu och har nyss haft mini jul med hans familj, det var mys. Mammsing hämtar mig imorgon bitti, blir det tomtegröt hos mormor sen far vi  till Morfar med släkten på mammas sida, pallar inte åka runt halva gästikland i år igen.

hejsvejs, go jul!


.........

I thought that if I didn't go and play
The sadness would get bored and go away
I thought if I didn't go astray that all my pain would be in yesterday

ååh

Fan vad jag längtar tillbaka till 05/06, så jävla undebrar tid. Lyckligaste tiden i mitt liv, hinner inte med. Läste en gamal konversation med Martin, han tyckte jag var liten, och jag kontrar med att jag fyller 15 om 3 månader. Nu fyller jag 18 om 1 månad. Det kändes inte länge sen, kändes som nyss. Pirrar så skönt i magen när man tänker tillbaka på tiden på norrsätra. Skulle jag få spola tillbaka tiden så skulle det lätt bli hösten 05 till sommaren 06.


Sötisar
Fest hos Henke, höst 05
Gu så snygg vi var
Peace and love 06, vem fan läser tidning då?!
och jag var pigg


Det har hänt en olycka, Marcus andas inte.


En fundering med svar från Nichole Björnmyr

Min älskling har äntligen kommit hem till mitt rum igen,  Min bräda yeeey.

Tänkte för övrigt på en sak, oftast när folk skriver blogg så skriver de flesta "åh, myspys, hade en underbar natt inatt" typ något liknande. Om de umgåts med någon speciell. Men varför ska man hålla på fjanta? Ut med språket, ni vill ju att folk ska veta något annars skriver man det inte, ska man blogga så ska man väl för tusan ge läsarna något att läsa? Dumt att skriva: "fan knullade hela natten, han/hon var så jävla skön!!! Var gryymt trött i skolan idag." Why not? Nä då ska folk vara hemlighets fulla och göra en nyfiken. Därför tänker jag sluta hålla på så där, är bara irreterande. Kan börja nu, Kim sov hos mig inatt, och vi hade inte nå sex, veckan tilllät inte det. . Men massa mys, och det är ett big fan off. Sex är inte så kul om man inte är jävligt sugen, har jag tänkt på. Ne nu ska jag fundera på om jag ska sluta fega och höra av mig till Kim och fråga om han vill hitta på något i helgen. Det som kan bli lite jobbigt är att vi går i samma klass.
Naae nu ska jag gå ifrån datorn.
byebye

Lördag

Sitter hemma och chillar, tänkte göra mig i ordning alldeles strax. Kanske ska till Kim ikväll kika på en movie eller n(o)åt.. Hihehe. 
Käkade nyss en massa lax och smakade bra som fan, nu är jag mätt och belåten. Men trött som fan och en skit förkylning börjar krypa sig på igen. doh. Aja nu till spegeln, häj. 


7 sekunder från final.

7 jävla röv äckel päckel sekunder ifrån en final, FAAAAN!!!!!!!!!!
Och vi förlorar i sudden, YEEY. Piss förbannad.
åh kom trea JIPPIIE, jätte roligt. not.

god kväll.

Blev lussebandy för mig ändå idag, men kommer och spelar senare.
Heja på, inte en aning om vad laget heter, men det var väl skit i samma.

äntligen!

Nu har jag äntligen hittat jackan jag vill ha i berget, från 686. Synd att jag bara hittat den på en amerikansk sida, finns inte på någon svensk eller europeisk. Någon som har koll på ungefär vad frakten kostar från USA? Nu är det bara att vänta på tills pappa kommer från Norge, hehe. 

 

ohja!


Så jävla fränt

Jag är så fashinerad (stavas det så?) aja ni fattar, varje fall så blir jag det av övergivna platser, hittade en sida för ett  tag sedan, där det är en kille som åker runt i europa och knäpper kort på övergivna platser, tex tivolin gamla hotell och industrier. Jag förstår inte hur man bara kan lämna något så, kom chefen en dag och sa -"släpp det ni håller på med, vi stänger" Ett hotell i Härjedalen är riktigt häftigt, allt står kvar sedan glans dagarna. Klicka in på länken och kolla sedan på övergivna platser och sedan Tänninge hotell. Skit häftigt, kan sitta i timmar och kolla på alla platser.


http://www.jornmark.seWTF?! Skit julkalender

Satt nyss och kollade på första avsittet på julkalendern på svts hemsida, vad i helvete på ren svenska är det frågan om, har svt bara pajaser på deras television?! Hur mycket jul är det i årets julkalander? inte ett skit, det är nå jävla hyper modern värld de lever i, och det är inge snö, inge julpynt, ingenting, fyfan stckars barn som tvingas se på de där skiten! Det är inte värt att heta julkalender, borde heta fjantkalendern. Jag är riktigt besviken, annat var det på min tid, mysteriet på greve holm och karuselerna sover. Det var riktiga grejer. Viserligen har jag nu bara sett 3 min och 43 sek, men det lilla jag såg var nog för mig. Inte ens början var bra, nå hipp musik med massa trams bilder, låter som någon jazz klubb. Men på mysiteriet på grveholm, där var det mystik från första början i musiken och en flygande tidning, då var det spänning.Titta vilken spänning de första 3 min och 43 sek här då!Jämfört med den här SKITEN!!!!!

Ingen äger jorden så.. Vem sa att man skulle följa lagarna?

SItter hemma nu har vart på körskolan och trökat mig igenom teorin, uppkörining om en liiiitet tag, eller ja efter jag fyllet 18. Men det är icke långt kvar, apropå 18 så ska det fortfarnade bli stor party, och om ni känner er osäkra och inte vet om ni får komma så komentera i bloggen, alla är välkomma och så menar jag alla. MEN 100kr kommer det kosta för maten, det blir liiiite dyrt att betala mat till minst 100 pers. Som ni kanske kan förstå. Nu ska jag insperaras till någon get tattuering sen beställa en ny snowboard jacka.
HEJMÄ ER!


Sötis Syster.

Det är fredag, nichole ska parta.

HAAAAJ, nu är det fredag det inebär party.
Blir mys kväll med brudarna först, sen partaj.
Nu ska jag göra mig ordning.
TAck och hej!


Btw, så färga jag håret, grymt nöjd med färgen.


häj

Sitter hos marcus nu gör ingenting, hade köpt med mig glögg men han tyckte tydligen inte om. 

Var till valbo idag och hämtade säng och sängstomme till mitt nya fräscha rum, kommer bli kanon mysigt. Färgat håret mörkt har jag gjort, synd attt jag skulle hålla på att trixa själv, så det vart ju fläckigt såklart, får fixa till det tills fredag. Imorgon blir det gym/bada skönt skönt, snart ska jag lägga upp en bild, ni får vänta ett tag till. höhö


Ny vecka,

Så ja, måndag är här, och jag har aldrig hatat mitt liv så mycket som nu.
Skit samma, idag umgicks jag med Madelene och Shervin. Anni banni och Maria kom sedan, vi gick och tog en solning och bestämde oss för att imorgon börjar vårat nya liv och nu blir det gymma av. Ska ha fetaste biff kroppen innan det här är slut, eller inte riktigt men snygg ska den bli. 
När jag köper gym kort tänket jag lägga upp en helkropps bild på mig, hur jag ser ut nu, sen tänker jag lägga upp en ny bild en gång i månaden. Kanske bland det dummaste jag kommer göra i mitt liv, är inte speciellt pigg på att visa mig i underkläder. Men gör jag det vet jag att jag MÅSTE träna och visa resultatet. Okej imorgon kommer nog första bilden, ganska nervös.


RSS 2.0