give me

och jag överdriver inte, snygg-robin från idol ÄR den absolut den snyggaste jag sett i hela mitt liv, ge mig!!!!
herregud. Blir helt jaa vad blir jag, vet inte vad, mmmmmmm

12p

en ynka jävla poäng för en liten jävla final.
Vissa har mer TUR än andra!!!

Han har lagt i lite alkohol.


härliga fredag

Äntligen fixat, blir tävling imorgon. Nu är jag glad igen. Ja sitter hos makkan boy nu och väntar på skjuts hem, får se om jag orkar kika in hans match ikväll, förmodligen inte. Hinner nog inte heller ska hem till mormor och fira henne för hon fyller på söndag. jaja lycka mig till. 

hejsvej!


Jag vet att precis vem jag aldrig kommer bli som. Och det är jag glad för.

tre bokstäver;
arg
swing life away

I've been here so long, I think that it's time to move
The winter's so cold, summer's over too soon
Let's pack our bags and settle down where palm trees growanna nichole björnmyr

Sitter i skolan just nu och ska jobba med lite samhällskunskap, för att Kurt jag är med på praktiken missade mig i morse så jag fick vänta på honom i 1 timme utan att han kom. Jävligt lång tråkigt, så jag gick upp till byggån och nu sitter jag här och ska plugga.
Längtar till helgen som en gristok, tävling i Borlänge, hoppas att mamma vill låna ut bilen till Fredd bara. Och att han och Niklas kan köra mig, annars blir det lite jobbigt. Pappa är borta och jobbar så han kan tyvär inte köra. Och mamma är  väl en fegis så hon vill nog inte köra med trailer.
hej!Rubriken är följande..

Nu äntligen fick jag höra det jag vela höra, eller igentligen vela jag inte höra det. Men det var väl lika bra, så man vet vart man står.Kom nyss hem från praktiken, har skurit i Klinkers hela dagen, och mina handled som blivit efterbliven kommer göra grymt ont imorgon kan jag tänka mig. Nu ska jag flytta hemifrån i några dagar till min Anni, för hennes Jimmie är bort ai sthlm och jobbar. Så jag tar mitt pick och pack, säger farväl till mamma och resten av familjen och åker till det ökända storvik i några dagar. Så vill ni träffa mig så är jag antingen hos Anni eller käkar pizza på "farsans"
hejdå,


farväl!! Jag kommer tillbaka till helgen mamma!

Störst bäst och vackrast! Here iam!

Tänk att jag måste lyckas med allt jag gör, känns så underbart! 
Och jag har bra självförtronde och självkänsla och den jag ska tacka för det är mitt ex Marcus.
Men sen kan man fråga sig varför en del människor är så pass mentally retarded att inte fatta att man inte tycker speciellt mycket om dom pga att DU KNULLADE MIN POJKVÄN!? Frågan är vart hjärnan är den flickan. Blir så jävla förbannad och äcklad när jag tänker på det.
Och jag är snäll jag med, det är jag. Är inte en sådan som går fram till folk och säger vad jag tycker för att jag får lust med det, men har någon sårat mig, då är jag inte trevlig tillbaka heller. Så enkelt är det. Bara att ta lärdom av, är man för snäll så blir det bara kattskit av alltihopa.


Aint no one gonna break my stride, Aint no one that can pull me down, Oh no, I got to keep on moving.

fredag

Sitter hos Marcus nu, väntar på att vi ska bege oss mot söderhamn och lyxa till det lite med hotell innan tävlingen imorgon. Får hoppas det går bra nulå, pappa har köpt nya däck så nu ska det nog gå kanon. Wish me luck.
Imön blir det rajraj hos cillit, tänkte jag skulle komma dit och kan fira vinsten, haha

Jag är en envis jävel, kom ihåg det.helg

Helgen var rolig, fredag festa lördag folkrace sen festa, söndag kolla Marcus match sen chill hos han, det var näice.
Idag ska jag käka fett med tårta för mamma fyller, gött. Första dagen på apu idag det var väl OK, har bara drygt 4år kvar av min utbildning "yeeeäy".
OMG EN TILL SERIÖS?!

RSS 2.0