träning träning träning, det faller inga stjänor från himlen..

Nu ska jag sova, äntligen.
Varit en lång dag i stockholm, och har hittat en hel del med saker:)
Förutom ett par tygskor, vart ska det finnas ett par som jag vill ha, som inte ha massa grejsimojs på sig.
Bara tyg och en ganska platt sula, och inge krussiduller på själva skon.
nae god natt nu ska jag krypa ner och mysa med mig baby.

Man lever för kort tid om man tänker på hur länge man ska vara död.

Kollade på Hata göteborg alldeles nyss, den var helt okej. Var en sån filmsom man bara vill klätra in i skärmen och hoppa på ledarn i "gänget". Eller förresten kanske inte är hans huvud man ska hoppa på, det är väl dom som tofflar efter och inte kan stå upp för sig själva?  

Ja för övrigt sitter jag och fortfarande väntar på marcus. Hans träing slutar om en kvart, sen ska han sitta och hänga i omklädnings rumet en halv timme innan han börjar ta av sig utrustningen. Efter det ska han piska alla killar i duschen med handuk. Och sist ska han vänta på att någon tappar tvålen. ååh, går nogoch tar någonting och käkar och fantiserar om alla fynd jag ska fynda imön in capital sthlm.

image90


stockholm

Idag ringde min käre pojkvän och frågade om jag vill följa med till stockholm imorgon.
hmmmnmmmmmmmmmmmmmmm, JA ?
Det är då hemskt tur att man har en gobit till pappa;)  
Det sista jag tänker göra är att gå in i någon trök affär som 80% av sveriges befolkning handlar på, nu ska jag hitta någonting som man kan få vara själv om i min lilla kommun. 
tack och hej, nu får jag roa mig vid datorn tills marcus kommer från sin hockey träning. 
byeeee 

image88

lovlovlov

Ja nu är det lov, och jag har inte gjort nånting speciellt alls.
Festade i fredags men det kunde man lika gärna skite i, och reten av helgen gjorde jag ingenting.
Följde med pappa när han skulle köpa jeans. Då tog jag chansen och fick ett par själv.
Och igår umgicks jag med bellzone och träffade min vän Alexander som har blivit glassig och flyttat till sthlm så jag har inte sett honom på ett tag, men jag vart väldigt lycklig när jag väl träffade honom:D

helg och lov.

Ja nu var det lov igen, skönt.
Festade lite igår men det var ganska jätte värdelöst.
Och idag var jag på hockey med mormor. 2-4 till frölunda. Grattis brynäs, allsvenska nästa säsong.
Och imön är det match yeeey.


Marc Jacobs vs Bensinmack

My friend fridalytter, skickade en väldigt intresant sak ifrån expressen. Marc Jacobs har kopierat Härjedalens ena bensinmacks scarf. Dom är extremt jätte super lika varandra, i prenicip är bara texten ändrad. Och jag undrar hur fan marc kunde få tag på scarfen. Det är en svensk liten bensinmack som tydligen börjat gjort egna sovenirer.

Kolla in länken.
http://www.expressen.se/mode/1.1056396/scarfen-kan-vara-kopia-fran-svensk-bensinmack

my life be like..

Sitter i skolan just nu, har resurs vecka och det är ganska världelöst. Dom flesta gör något roligt typ åker till kunsgberg som HR och handel. Men vi ska jobba rester. Det är väl iofs bra, för jag har avrit sjuk. Men en dag i berget hade inte skadat. Resterna kan man fixa på en dag om man har viljan till det. Våran byggklass ska ju på jätte roligt studie besök på ett halv färdigt bygg projekt. (Göransson arena) Ända avbrottet vi fått ifrån jobbandet. Joo vi fick ju faktiskt gå och kolla på bandygym, när dom spelade sm-slut spel mot Lidköping. holy jesus.
hej

mmm

image87
ssssssytrarna Elvestedt.
mmmmmmmmminimarket

God morgon

Sitter i skolan nu och pluggar svenska, har hamnat efter en hel del eftersom jag var sjuk i 2 veckor.
Måste komma i kapp, måste komma före. Ska försöka få ledigt vecka 12. Ska till lofsdalen med marcus och hans familj och åka skoter:D yeey. Blir nog lite snowboard åkning också.
Nu lär jag fortsätta läsa min skräck novell häjs!

godnatt

Jag hatar att sova utan marcus, så nu vart jag lite glad när han kommer hem till mig om ett litet tag:)
puss och godnatt


Hockeyfrilla

80-talet. Måste vara det coolste årtalet genom alla tider. Jag hatar att vara född 2 år efter 80-talet. Tänk om man iallafall kunde varit född 89? Nee då ska mamma planer så dåligt och skaffa mig i Januari 91. Usch. Men jag tänkte så här igår kväll; att jag måste klippa hockey frilla. Men min vän Frida tycker inte att det är en bra idé. Jag tycker det är as coolt. Men jag tänker nog gör en modernare tappning. Shit det är as coolt. Kolla in den här coola bilden. Undra vad min pojkvän kommer  tycka om jag klipper mig så? Men han spelar ju hockey då lär han ju tycka det är coolt? humh eller inte.


image86

friiida lytter.

Helgen har varit trevlig.
Fredags umgicks jag med Terese, Anne och Anni. Gick hem till Mathias och sa hejdå till han innan han åkte till spanien i 3 weeks. Lördags spelade jag match  vi var 9 spelare, halva laget var sjuk. Så vi förlorade mot botten laget furuvik pinsamt. Spelade inte stor roll för dom har knappt vunnit några matcher ändå den här säsongen. Så dom lär knappast klättrar speiellt mycket i tabbellen. haha. soper. Aja senare på kvällen åkte jag till Frida Lytter kikade melodifestivalen. Efter det vart det Sandviken och Anni. Där var det trevligt. Sen hem till marcus och sova. Och just nu sitter jag hos Frida och degar. Jätte goda nyttiga mackor käkar jag just nu. Med en gris skinka på. Yummie. Vi ska ut och gå och sen ta en fika. Värsta vår vädret i Gävle nu.
Goood bye

Invandringen och Sverige demokraterna

Jag har varit med om en konstig upplevelse. När jag kom hem från skolan idag sa mamma att jag hade fått 2 brev, 1 hade hon öppna för det var till målsman för mig. Och de handlade om swedbank. Det andra brevet var lite tjockare och stod "Förenings brev" AHA tänkte jag, innebandy. Men så var inte fallet det var sverige demokraterna som skickat SD kuriren, en lapp om när det var års möte och en fraktura om att jag skulle betala medlems avgiften. Vad i helvete vad det första jag tänkte på. Men om jag går tillbaka 1 ½ år så minns jag mycket väl att jag skulle skriva en uppstas om politik och jag bestämde mig för att skriva om sd, för då kunde man ha mycket mot argument. Så jag gick in på deras hemsida och beställer papper om dem och deras lilla parti. Som otroligt nog börjar växa sig större.  Vilket gör mig lite rädd. Och det värsta är att dom papprerna jag skulle ha kom ungefär 2,3 månader EFTER valet 2006. Grattis Men de är en annan historia, så nu har alltså SD fått för sig att jag har blivit deras anhängare. I helvete heller. De flesta som känner/bekant med mig. Vet nog att sverige demokraterna ligger låååångt ner på min lista av partier och åsikter.

Visst, jag tycker det är något fel att låta någon invandrare  begå brott när de kommer från ett land med krig och elände. Och när vissa begår brott sätts dom i fängelse? haallå packa väskan och åk hem? Det gäller ALLA typer av invandrare ink, finnar, australiensare, engelskmän, afrikaner, iraker,  norskar, tyskar. Rubbet. Beronde på vilket brott det är. Mord och våldtäkt God bye. Fast när svenskar gör sådant, så kallade grova brott vad ska man göra med dom då? Livstid? Mm visst sköter de sig kommer de ut efter 10,15 år. Ne jag vet inte vad man ska göra med svenskar som missköter sig. Ge mig något försölag. Någon?

Ojoj, nu kommer jag nog få många argsinta kommentarer från arga bloggare.
Men ni kan ju komentera om ni tycker jag har rätt också.
häjdå, nu ska jag ringa Frida Lytter!

image83
Blir nog ett samtal till Jimmie Åkesson(SD partiledare) och fråga vad fan dom håller på med?


en vanlig skoldag.

Här är jag en fredag



Senaps gul klänning H&M
Svarta leggings H&M

Det har äntligen hänt.

Jag har aldrig riktigt hittat någon riktig favorit desginer/designers. Men nu har det faktiskt hänt, har aldrig tagit mig tiden att kolla in deras kollektion. Men systrarna Elvestedt gör det jäävligt bra. Minimarkets kläder är riktigt vackra, snygga,sexiga,söta,blyga dom är ALLT!
www.minimarket.se

image80
Fest,beachen eller skolan. Helt underbara.
Funkar nog till de flesta tillfällen.
995:-

helt

värdelöst..

Alla hjärtans dag

Mysigt. Det vette fan, har träning och min extremt romantiska pojkvän ska kolla på hockey? Just nu börjar jag känna att min adrenalin börjar koka lite smått. Men under min tränings tid kan han kolla på hockey, men när jag kommer är det tack och adjö med det, för då ska vi myyyysa. Aja ska mysa lite med familjen först käka lite god mat, hoppas på en liten alla hjärtans dag present av mammis ikväll. hihi.

GRATTTTTTTTTTTISSSSSSSSSS KIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 18 ÅR. Man lär ju pass på att gratta han flera gånger. Synd att trök skallen inte kommer fira det, utan åka cross på lördag. Roligt liv ;)?

image79

tårta

Det var ungefär en månad sedan jag fyllde (21/1) men jag glömde lägga ut min tårta som var väldigt vacker.
Jag valde färgerna och så pga min ålder. Man blir ju bara äldre och äldre, så jag tänkte bevisa att jag har väldigt mycket barnasinne kvar.



 Mitt vackra gratulations kort från Frida Magdalena och Cecilia.


.

 Så här tråkig var jag idag.


Jeans från J.lindeberg
Jacka Carlings
Linne Frida lytter
Tröja Elvine
Halsduk lindex

frissan

Kom nyss från frissan. Jag hatar att få håret fixat av någon annan. Okej klippt men inte stylat. Ser ut som en död fisk just nu. Blir väl bättre när jag får fixa till det själv sedan.
Sitter just nu i skolan, första gången på 2 veckor. Ganska segt.
haaaaaaaadjåå

Minimarket

Minimarket gör vääldigt söta kläder. Het vår jacka därifrån
3 800:-
image75
www.minimarket.se


Äntligen

Äntligen, äntligen, mår jag prima balerina. Har spederat i prencip 2 veckor inomhus med att kolla på tv och INTE kunnat käka någon mat. Detvar helt stop mådde bara illa och hade feber.

Efter det kommer magen och börjar spöka. Jaja gick till läkarn och de lyckades klura ut att det var en magkatar. Hade jag fått pga min livs stil. Stess, där har vi det. Stress med STORA bokstäver. Kolla i min panna där står det. Så nu blir det yoga och stanna upp och tänka innan man gör nästa move. Kanske ska testa på metoden att räkna till 10 innan man exploderar.

Går dagen var väl inte bra för min mage, har vart bort länge från innebandyn så jag fick kolla på matchen och det var inte roligt att se någon annan stå i mitt mål, ojoj stress 110%. Och vi förlorade matchen med 6-3 mot alba. Får ta och skämas lite.
Och idag var jag in till sandviken och kollade på 4 nationers cup grejen på Jernvallen. Russia-Soumi. Men vi åkte var inte underhållande hockey amtch, åker itne och kollar på Sverige-Finland imorgon istället.
hejda

Helteckningsmattor

Hur coolt som helst. Den här orangeröda skulle passa perfekt i mitt rum.
Riktigt fräsh färg. Lila skulle inte vara helt fel heller.
www.bossesmattor.se
På bosses mattor finns det med fler fräna färger.

image71

Simply Organic

Detta schampoo ska jag nog ta och beställa. Bara snälla ämnen och inga konstiga tillsatser. Inte heller testat på djur:) yeey

image70
Endast schampoo kostar 245kr och Balsam går på 265kr.
Finns på www.simplyorganicbeauty.com


..

En helt vanlig lördag kväll, på min väg till Mathias i kungsgården.
Mina 2,0 mp räcker inte långt för skarpa kort, ska försöka använda digital kamera mera.

image69

Försökt tagitbort så mycket av bakrunden som möjligt pga mitt rum hos päpps är en renoverings projekt nu.
Inte alls vackert.

mat

jag saknar att kunna käka mat, tanken på mat får mig spy färdig. Fattar inte vad som är problemet med min kropp just nu. Blir väl läkarn snart förmodar jag. Shit, bara jag slipper sprutor så är det ingen fara att gå dit. Missade gästrikelagsuttagningen igår pga av allt. Det sög en jävla aning.

hur roligt kan det vara då?

vart hemma från skolan sedan i tisdags.
Det här suger, fattar inte vad det är för promblems heller.
Godnatt


31 Januari 2008 kl 23:40. MILLENCOLIIIIIN!

Får jag ett sms från peace and love. Och min önskan gick tamefan i uppfyllelse.
MILLENCOLIN KOMMER TILL PEACE AND LOVE 2008 !!!!!
Just nu kan jag inte vara lyckligare!
Plus att dom släpper nya plattan 7 April.
MHM tagga sommar nu. Men först och främst ska jag och min pappa som äntligen kommit hem, åka iväg och shoppa idag, får se vad man hittar på.

image70

RSS 2.0